Nieuwbouw staat voor ...

…meer energiebesparing

Een nieuwbouwwoning heeft een laag energieverbruik, sinds 2014 zijn de EPB eisen op dat vlak immers verstrengd. De woningen van Confido worden standaard voorzien van zonnepanelen. En dat scheelt ook weer op uw energierekening.

…meer zekerheid

Indien u kiest voor een nieuwbouw en volledig afgewerkte woning, dan bent u beschermt door de woningbouwwet van 9 juli 1971, beter bekend als de wet Breyne. De ontwikkelaar zal via een financiële instelling een waarborg stellen ter  garantie van de goede uitvoering van zijn verplichtingen. Daarnaast wordt de tienjarige aansprakelijkheid van aannemer en architect tot de ontwikkelaar uitgebreid.

…meer comfort

Uw woning is goed geïsoleerd, zowel tegen koude en hitte als tegen geluid. Daarnaast zorgen moderne technieken in nieuwbouwwoningen op een aangename manier voor verwarming en koeling. Dat maakt het binnenklimaat nog prettiger en gezonder.

…meer ruimtelijke beleving

Onze architecten ontwerpen immers hedendaagse woningen. Keukens maken deel uit van de leefruimte. Wilt u ook een mooi eiland, of vindt u het belangrijk dat de zithoek grenst aan de tuin? 

…meer sfeer en samenhorigheid

Nieuwbouw leidt tot samenhorigheid. Samen met uw buren maakt u een nieuwe start, en dat schept een band. Daarnaast zijn nieuwe verkavelingen zo ingericht, dat u gemakkelijk met uw buren in contact komt. Goed burencontact draagt bij aan uw woongenot.

 …meer woonplezier

Bij nieuwe verkavelingen wordt uw woonomgeving ingericht volgens de modernste inzichten op het gebied van leefbaarheid. Dat betekent dat zich in uw directe omgeving parken, openbaar groen, speelplekken, scholen, winkels en voldoende parkeervoorzieningen bevinden. Datzelfde geldt voor de verbindingen via het openbaar vervoer.

 …meer duurzaamheid

Nieuwbouwwoningen zijn duurzamer, omdat ze het milieu minder belasten en minder CO2 uitstoten. Dat is onder meer te danken aan de goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom te voorzien. Het groene karakter wordt nog versterkt door het gebruik van duurzame bouwmaterialen.

 …meer toekomstige waarde

Een nieuwbouwhuis is een bijzonder waardevaste investering. Terwijl u prettig woont, vormt uw bezit een solide spaarpot voor de toekomst. Bij stijgende energielasten zal uw energiezuinige huis in verhouding nog meer in waarde stijgen.

 …meer veiligheid

Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Denk maar aan inbraak werend hang- en sluitwerk, of aan veiligheidsglas als opgelegd in de nieuwe glasnorm. 

 …meer gemak

Aan een nieuwbouwhuis heeft u nauwelijks of geen onderhoud. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte materialen. U bespaart dus op uw onderhoudskosten.

…meer eigen keuzes

Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit verschillende indelingsvarianten. Meestal kiest u ook uw keuken, badkamer en sanitair zelf uit. In overleg met de ontwikkelaar kunt u ook andere persoonlijke wensen laten uitvoeren. Daar komt bij dat u de inrichting van uw tuin helemaal zelf bepaalt.

 …meer nieuw

Alles aan uw nieuwe huis is nieuw en fris. Dat ziet, ruikt en voelt u meteen. Daardoor is uw huis vanaf dag één ook echt úw huis. Dat geeft een bijzonder gevoel.