HASSELT PARK LANE APPARTEMENTEN

Wonen binnen de ring

Park Lane ligt aan het nieuwe Cederpark, binnen de grote ring van Hasselt, en vlak bij de winkelstraten.  Het uitgebreide openbaar vervoernetwerk en de belangrijke verbindingswegen die in Hasselt samenkomen brengen je naar elke uithoek in en buiten de stad. Verder maakt de wandelafstand tot het treinstation van Park Lane de ideale uitvalsbasis voor pendelaars naar Brussel, Leuven en Antwerpen. 

Het project bestaat uit maar liefst 54 nieuwe woonentiteiten : ééngezinswoningen en appartementen.  De eerste en de tweede fase zijn gerealiseerd en reeds uitverkocht. De derde fase van het project voorziet zeventien ééngezinswoningen en zes appartementen, allen met zicht op het groene Cederpark. De bouw en de verkoop ervan zijn net opgestart.

Toegangkelijkheid

Reeds bij het ontwerp van het appartementsgebouw hebben de architecten veel aandacht besteed aan de toegangkelijkheid van de appartementen. Zo is er een snelle en geruisloze 6 personen lift voorzien.

Starters, gezinnen en senioren

Park Lane is in trek bij starters, gezinnen en senioren. Starters profiteren van de aantrekkelijke prijzen, gezinnen van de ruimte en het groen, en senioren van de rust en de nabijheid van het stadscentrum. In de prijs van de appartementen is een ondergrondse parkeerplaats en een kelderberging inbegrepen..

* Prijs excl. BTW, registratierechten en notariskosten. 
Vg / Wg / Gdv / Gvkr / Vv

Overzicht 
Verdieping
Oppervlakte
Prijs
Detail