HASSELT PARK LANE FASE 3

Het project

Park Lane Hasselt bestaat uit maar liefst 54 nieuwe woonentiteiten : ééngezinswoningen en appartementen. De eerste en de tweede fase zijn uitverkocht. Maar er is een derde fase! In deze laatste fase van dit project aan het Cederpark worden 17 ééngezinswoningen gebouwd en 6 appartementen, allen met zicht op het nieuwe Cederpark. De bouw van deze laatste fase is net gestart, 60% is reeds verkocht.

Wonen binnen de ring

Park Lane ligt aan het nieuwe Cederpark, binnen de grote ring van Hasselt, en vlak bij de winkelstraten.  Het uitgebreide openbaar vervoernetwerk en de belangrijke verbindingswegen die in Hasselt samenkomen brengen je naar elke uithoek in en buiten de stad. Verder maakt de wandelafstand tot het treinstation van Park Lane de ideale uitvalsbasis voor pendelaars naar Brussel, Leuven en Antwerpen. 

Starters, gezinnen en senioren

Park Lane is in trek bij starters, gezinnen en senioren. Starters profiteren van de aantrekkelijke prijzen, gezinnen van de ruimte en het groen, en senioren van de rust en de nabijheid van het stadscentrum. Er zijn reeds woningen beschikbaar vanaf 290.000 eur kk, inbegrepen ondergrondse garage voor twee autos.

* Prijs excl. BTW, registratierechten en notariskosten. 
Vg / Wg / Gdv / Gvkr / Vv

Overzicht 
Type bebouwing
Oppervlakte
Prijs
Detail