HASSELT PARK LANE FASE 4

Het project

In de vierde fase van Park Lane worden 5 hedendaagse stadswoningen gebouwd. De woningen zijn gelegen aan het groene Cederpark en beschikken allen over een ondergrondse private parkeergarage. De achtertuinen zijn zuid-west georiënteerd, waardoor de woningen genieten van een overvloed aan zonlicht.

Wonen binnen de ring

Park Lane ligt aan het nieuwe Cederpark, binnen de grote ring van Hasselt, en vlak bij de winkelstraten.  Het uitgebreide openbaar vervoernetwerk en de belangrijke verbindingswegen die in Hasselt samenkomen brengen je naar elke uithoek in en buiten de stad. Verder maakt de wandelafstand tot het treinstation van Park Lane de ideale uitvalsbasis voor pendelaars naar Brussel, Leuven en Antwerpen. 

Starters, gezinnen en senioren

Park Lane is in trek bij starters, gezinnen en senioren. Starters profiteren van de aantrekkelijke prijzen, gezinnen van de ruimte en het groen, en senioren van de rust en de nabijheid van het stadscentrum. Er zijn reeds woningen beschikbaar vanaf 290.000eur kk, inbegrepen ondergrondse garage voor twee auto's.

* Prijs excl. BTW, registratierechten en notariskosten. 

Vg / Wg / Gdv / Gvkr / Vv

Overzicht 
Type bebouwing
Oppervlakte
Prijs
Detail