LOMMEL HEESERVELD

Ligging 

Heeserveld bevindt zich in het centrum van Lommel op wandelafstand van de markt. Deze ligging in de nabijheid van alle winkels, terrasjes in combinatie met de open woonomgeving maakt dat het hier comfortabel en onbekommerd wonen is.

Het project 

Heeserveld bestaat uit 5 ruime ééngezinswoningen in een harmonieuze hedendaagse architectuur. Onder elke woning bevindt zich een eigen parkeergarage, toegankelijk vanuit de woning en afsluitbaar met een garagepoort. Elke woning beschikt over een ruime tuin, toegankelijk via de Buizerdstraat, wat zorgt voor extra gebruiksgemak en comfort.  Bovendien beantwoorden de woningen aan alle hedendaagse energie eisen en normen.

Kwaliteit, comfort en garantie 

Heeserveld staat garant voor een perfect combinatie van duurzaamheid en gebruikscomfort. De woningen worden gebouwd in degelijk materialen zoals Limburgse bastenen van Nelissen. Een doordachte architecturale visie maakt dat kwalitatief bouwen en oog voor schoonheid elkaar vinden in deze eigentijdse, stijlvolle woningen. De zuid georiënteerde leefruimtes laten toe gebruik te maken van zonlicht en natuurlijke warmte.  Extra aandacht voor thermische en akoestische isolatie zijn vanzelfsprekend. De private ondergrondse parking met gemeenschappelijke inrit verhogen het comfort dat de woningen kenmerkt.

Overzicht 
Type bebouwing
Oppervlakte
Prijs
Detail